Zeer tevreden! Bedankt Thomas en team!
Frans De Cock
Klant
Zeer correct en eerlijk immo kantoor! Een super team die er heeft voor gezorgd dat ons huis snel werd verkocht tegen een correcte prijs. Bedankt Thomas!
Anouk Ghysens
Klant
Zeer goeie service, altijd klaar om te helpen op een vriendelijke en professionele manier. Geen nodeloos getalm, to the point en eerlijk :) Bedankt voor jullie hulp bij de aankoop.
Peter Deneyer
Klant
Thomas dank aan u en uw collega's voor al jullie inspanningen. De samenwerking en info's waren zeer correct. Alle vragen en probleempjes werden snel en vlot opgelost.
Peter Parewijck
Klant
Ik wil graag mijn oprechte waardering uiten voor de fantastische service die ik heb ervaren bij jullie immobiliënkantoor. Jullie professionaliteit en toewijding hebben een blijvende indruk op me achtergelaten. Vanaf het allereerste contact was ik onder de indruk van jullie vriendelijkheid en bereidheid om te helpen. Ik wens jullie veel succes en zal jullie zeker aanbevelen aan vrienden en familie die op zoek zijn naar een professionele en betrouwbare immo makelaar.
Sven Van Geem
Klant
Zeer goede service, zowel voor verkoop als aankoop. Professioneel en persoonlijk contact. Bedankt Tom.
Wouter Michiels
Klant
Waw, wat een service, wat een begeleiding, wij zijn onder de indruk! Niet enkel de snelheid waarmee ons huis verkocht is maar ook tonnen informatie dat we kregen en de neutrale hulp om de juiste beslissingen te maken. Thomas is steeds bereikbaar en geeft altijd feedback, hij werkt heel punctueel en dat geeft veel vertrouwen! Wij kunnen Van de Vondel Vastgoed aan iedereen aanbevelen. Een welgemeende dankjewel aan het hele team!
Jutha Heyman
Klant
Hans is een topper om mee samen te werken ! Zeer goede begeleiding & en steeds goede communicatie naar de verkoper toe. Van bij het begin overtuigd door het ervaren en eerlijke overkomen van het team. Een aanrader voor iedereen !
Kevin prové
Klant
Het aankopen van onze woning liep van bij de rondleiding tot de akte zeer vlot en duidelijk. Een snelle top service! Shout out naar Tom voor de begeleiding 😄👌🏼
Manar El A
Klant
De woning werd snel verkocht door de uitstekende begeleiding en inzet van Thomas. Timing en afspraken werden stipt gerespecteerd. Een aanrader en vertrouwenswaardig.
GRETA ROELANDT
Klant
Een aanrader. Alle formaliteiten worden door Van de Vondel gedaan. Zeer professioneel bedrijf. Personeel is ook zeer dienstig.
Eddie Philips
Klant
Ten eerste willen wij heel het team bedanken voor hun inzet en professionalisme. Wij hebben een goeie service gekregen en tot op de laatste momenten wordt er alles gedaan dat je als koper een goed gevoel blijft houden. Onze aankoop was echt een succes en het contact met de kantoor was zeer aangenaam. Wij weten dus al zeker bij wie we in de toekomst weer terecht kunnen!
Bethesda Ministry
Klant
Deze mensen hebben ons goed geholpen. Bedankt voor de correcte afhandeling en vlotte communicatie!
NoNo GTD
Klant
Hadden nog nooit gehoord van dit immokantoor. Perfecte samenwerking, TOP. Bedankt Tom en collega's.
Carine Van Schelvergem
Klant
Super tevreden van de top service van Van de Vondel Vastgoed. Zeer snelle verkoop en zeer professionele samenwerking. Alles wordt tot in het detail voorbereid en uitgewerkt. Professioneel advies voor de verkoop van het huis van onze moeder. Op geen maand tijd was het huis verkocht. Echt een aanrader voor gans Vlaanderen ! Bedankt voor al het werk en voor de top samenwerking. Bedankt Thomas!
Martine Leroy
Klant
Bedankt voor de vlotte service en goede afhandeling. 10 sterren ipv 5!!
Maria Baetens
Klant
Zeer vlotte en sympathieke afhandeling. Dikke duim voor Thomas!!
Dirk Monard
Klant
Je hoort wel al eens horrorverhalen wanneer het gaat over makelaars. Dit zorgde er voor dat wanneer we achter een makelaar begonnen te zoeken, we nogal terughoudend waren alvorens we een beslissing maakten over met wie we effectief zouden samenwerken. Hans van makelaarskantoor Van De Vondel was de beste makelaar en hadden direct een goed gevoel bij hem. Wij hadden ons geen betere makelaar dan Hans kunnen wensen. Een echte aanrader!!!
Jordy Verbanck
Klant
Om eerlijk te zijn had ik nooit gedacht dat het zo makkelijk zou zijn om je woning te verkopen met een immo kantoor. Alles wordt voor je gedaan, tot met de kleinste details is men op de hoogte. Met een gerust hart kan je alles aan hen overlaten. Afspraken worden heel goed nageleefd. Dank je wel daarvoor. Een ding is zeker, de volgende verkoop is zeker bij Van de Vondel. Aan het hele team, dank je wel.
Robby Scotty
Klant
Zeer goede samenwerking. Mensen volgen dossier perfect op en geven vaak een feedback met stand van zaken.
Isabelle Praet
Klant
Dank u Geert ,top makelaar bij Van de Vondel. Super service en zeer klantvriendelijk!
Jean-Paul Van de Velde
Klant
Bedankt voor alles- super blij en tevreden
Nacem Fetouaki
Klant
Top team waarvan elke persoon met zijn ervaring, efficiëntie en passie bijdraagt aan het succes van de verkoop. Ze zijn zeer professioneel, correct en steeds bereikbaar. Een aanrader! Bedankt voor alles!
Chantal Van Merhaegen
Klant
Zeer tevreden over service met betrekking tot aankoop woning. Heel vlug afspraak gekregen via kantoor, verkoper Guy vriendelijk, steeds bereikbaar, en uiterst behulpzaam. Bedankt voor de goede service
Carine Troch
Klant
Goede, kwaliteitsvolle, perfecte en supervriendelijke behandeling van Tom van het vastgoedkantoor Van de Vondel👌👍. Echt een aanrader voor de verkoop of verhuur van je huis.
Stefaan Soetens
Klant
een kantoor waar je kan op rekenen hans doet er alles aan en eerlijk wat afgesproken is komt hij na raad iedereen die verkoopt eertse b9j hun kantoor langskomen
Patrick van Uytvanck
Klant
Heel vriendelijk personeel. Voldoende uitleg zowel voor koper als verkoper. Jullie namen Voldoende tijd. Perfect naleven van het contract. Vlotte afhandeling dossier. Geen spelde kop tussen te krijgen alles op heel de lijn was perfect. Hartelijk bedankt vanwege Mieke
Mieke De Croock
Klant
Heel tevreden over de samenwerking met het team van Immo Van De Vondel. Professioneel, to the point, vlotte communicatie en dito afhandeling van hun dossiers.
Gert Versmessen
Klant
Zeer professionele aanpak!! heel goede begeleiding, uitleg en werk van het hele team, bedankt jonas voor de top service en het vertrouwelijk gevoel 👍
Kathy Le Clair
Klant
Thank you very much 100% happy of Thomas
Patience Omorogieva
Klant
Zeer tevreden van, oprecht vriendelijke verkopers en vlotte verkoop zonder meer! Heb mijn huis aangekocht én verkocht via hen, enkel lof! Bedankt Thomas en team!
Sarah Brueckie
Klant
Dikke merci aan vastgoedconsulent Hans. Uiterst professioneel, vriendelijk, eerlijk en snel. Topkerel! Vervult zijn rol als tussenpersoon tussen koper en verkoper met glans.
Peter Van Damme
Klant
Top service, fantastische communicatie, vriendelijke makelaars! Ons huis op 4 dagen verkocht... wat een ander kantoor niet is gelukt op 6 maanden! Uitstekende opvolging van de verkoop, kortom, we zijn zeer tevreden klanten. Onze 5 sterren meer dan waard!
Ann Van Goethem
Klant
Heel tevreden over Van De Vondel vastgoed. Prima service van het ganse team en opvolging. Een dikke pluim zeker voor PETER ! Zeker een aanrader.
Margriet Tirry
Klant
Zeer vriendelijk, verstand van zaken, snelle afhandeling. Als ik mij iets zou willen kopen/verkopen/huren of verhuren zal ik zeker voor van de vondel kiezen.
miranda schilperoort
Klant
In onze zoektocht naar een appartement hebben met verschillende immobilienkantoren gewerkt. Van de Vondel heeft ons met afstand het best geholpen om ons een woonst te vinden. De tomeloze en professionele inzet heeft er toe geleid dat we een perfecte oplossing vonden. Hun grootste kwaliteit is dat geen inspanning te veel is en dat zij ten volle rekening houden met de specifieke noden van hun klanten. Het beste van de streek.
Jacky Van Wolput
Klant
Goede snelle service. Alle afspraken zijn nagekomen zoals voorzien.
Samuel De Wilde
Klant
Snelle start en professionele afhandeling met oog voor details, zowel voor de koper als verkoper Een aanrader
eddy platteau
Klant
Voor een huisje groot of klein, moet je bij Van de Vondel zijn! Vriendelijke mensen, vlotte en goede afhandeling van de aan/verkoop van jouw huis of appt.
Daan Vaneessen
Klant
Alles is vlot verlopen, bedankt voor de goede service en zeer aangenaam om mee te werken. Ik raad het kantoor van de vondel zeker aan.
Noura Moussouli
Klant
Bedankt voor de medewerking en mooie verkoop
KIM MOUREAU
Klant
Uiterst professionele afhandeling van mijn dossier. Zeer duidelijke communicatie zowel tov mezelf als verkoper als naar de kopers toe. Ook na de verkoop blijven opvolgen of alles vlot verlopen is. Bedankt Thomas!
DIDIER LEFEVRE
Klant
Heel tevreden over de werking en het verloop van de verkoop van onze ouderlijke woning. Bedankt Thomas en team!
Belinda tas
Klant
Supertevreden van de vlotte samenwerking met Thomas en zijn team. Eerlijk, correct, heel vriendelijk...kortom een echte aanrader! Super bedankt voor de goede begeleiding bij de verkoop van onze woning! Viviane, Patrick en Maarten.
Patrick Rosier
Klant
Zeer tevreden over de service van Mr. Thomas! Heel correct en serieus. Hij is vooral een heel menselijk persoon. Ik raad ten zeerste aan :)!
El Ghanouti Chaimae
Klant
Absoluut tevreden van dienstverlening. Professioneel, correct en perfecte ondersteuning in onze verkoop. Zeer betrouwbaar en levert op wat is afgesproken. Super merci Thomas!
Jonas de Vriend
Klant
Bedankt voor de goede service, Tiptop team en zeker een aanrader kantoor van de van vondel
Younes Zerieuh
Klant
Een hele dikke dankjewel, Thomas, voor je professionele aanpak! Een correcte prijsbepaling, een accurate opvolging en goed advies hebben er toe bijgedragen dat je snel de juiste kopers voor ons huis vond. Dat je nog vele (ver)kopers gelukkig mag maken! Janick en Jessy
JESSY STIJLEMANS
Klant
Een mooie samenwerking volgens afspraak en zonder verrassingen bij het verhuren van mijn eensgezinswoning. Volgende keer kom ik zeker terug.
Frederik Heuvelmans
Klant
Zeer tevreden van de dienstverlening van dit immokantoor. Vlotte communicatie en perfecte afhandeling.
Derek Rabier
Klant
Topteam! Thomas en zorgt voor een correcte en vlotte afhandeling. Sympathieke mensen met kennis van zaken. Verkopen zonder zorgen en gedoe. Deze mensen verdienen alle lof. De sterren zijn absoluut niet gestolen ;-) Bedankt!
Gunther Van den Broeck
Klant
Exellente service bij verkoop en aankoop ! Was super snel geregeld! Bedankt Thomas! Toppie 👌😄
Alexander Vanouche
Klant
Vanaf de eerste kennismaking een zeer goed gevoel, enorm veel informatie verstrekt waar wij mee aan de slag konden om ons huis verhuurbaar te maken. Neemt alle stres weg in verband met het verhuren van een huis. Zeer snelle actie, vlot verloop, alleen maar positief.
Geert Impe
Klant
Heel professioneel en vriendelijk, goede communicatie en duidelijke uitleg.
Sofie Janssens
Klant
Top Team! Correcte, eerlijke service, waarbij de glimlach centraal staat. Steeds bereid om een extraatje te doen, zodat koper en verkoper samen tot de beste deal komen.
Dimitri Backaert
Klant
Dit verdient een pluim. Zeer goede en correcte ervaring van een goed team. Waardebepaling van huis was correct en strookt met de verkoopprijs. De afhandeling is perfect verlopen. Goede service. Een topper op de immo-markt. Bedankt Thomas en team! Hugo
Hugo Van Haverbeke
Klant
enz...
Klant
Gratis schatting Gratis schatting Wij contacteren u binnen de 24h !