Optimale verkoop, zonder zorgen en stipte afhandeling in 10 stappen.

Kiezen voor van de Vondel vastgoed

Wij gaan voor totale ontzorging! Uw tevredenheid is onze reclame.

Kennismaking met een gezellige babbel

We luisteren wat jouw plannen zijn en wat jij belangrijk vindt. Als klant sta jij én je vastgoed bij ons centraal in het volledige verkoopproces.

Bepalen van de juiste marktwaarde

Een prijsbepaling is bij de verkoop van cruciale belang. Jouw woning verkopen aan een te lage prijs, dat wil niemand. Een te hoge vraagprijs kan er voor zorgen dat uw eigendom niet verkocht en "verbrandt" geraakt. Wij kennen de markt al 20 jaar lang en volgen alle evoluties op de voet. Bij de waardebepaling houden wij rekening met heel wat factoren zoals afwerking, ligging, referentiepunten, rendement, enz...

Verkoopdossier samenstellen

“Goed begonnen is half gewonnen”. Van de Vondel zorgt voor alle vereiste documenten. Resultaat: u heeft geen administratieve of praktische kopzorgen meer !

Promotie van uw eigendom – maximaal bereik

Van grote borden, (professionele) fotoreportage, directe mailings naar ons klantenbestand, social media, websites, zelfs tot XXL publicaties en remarketing! Bij Van de Vondel vastgoed krijgt uw eigendom de beste zichtbaarheid.

Bezoeken

Bezoekmomenten worden optimaal georganiseerd met kopers, in samenspraak met u en uw wensen !

Biedingen

We bekijken de situatie, samen met onze ervaren en gediplomeerde collega's, en gaan in overleg met de potentiële koper en uzelf.

Onderhandelingen

Er wordt een strategie gezocht waarin de betrokken partijen zich kunnen vinden. Is dit de vraagprijs, boven de vraagprijs of een goed bod. We gaan door tot een akkoord uit de bus komt.

Verkocht

Wij zorgen voor een juridisch correct en "waterdicht" compromis, dit in samenspraak met uw notaris en uw wensen.

Stipte afhandeling

Een 100% afgerond verkoopsdossier wordt aan de betrokken notaris(sen) bezorgd.
E-mail ons

Gelieve onderstaand contactformulier in te vullen indien u vrijblijvend op de hoogte wenst gehouden te worden van nieuwe aanbiedingen.
De velden met een * zijn verplichte velden.

Gratis schatting Gratis schatting Wij contacteren u binnen de 24h !